Barisan Ahad NFL Termasuk Permainan Pertama Merentasi Kolam Tahun Ini
toto

Barisan Ahad NFL Termasuk Permainan Pertama Merentasi Kolam Tahun Ini

Peminat dan petaruh bola sepak mempunyai banyak perkara yang perlu difikirkan dengan barisan NFL hari ini. Tidak ada kekurangan permainan sukar dalam jadual, dan New Orleans Saints dan Minnesota Vikings membuat bola bergolek melintasi kolam.

Andy Dalton
Sandaran New Orleans Saints, QB Andy Dalton melemparkan hantaran dalam perlawanan pramusim pasukan menentang LA Chargers. Dia mungkin akan SGP Prize Hari ini menyertai Saints ketika mereka menghadapi Minnesota Vikings di London hari ini. (Imej: Getty Images)
Minggu 4 NFL akan mengadakan perlawanan pertama tahun ini di luar AS, apabila Vikings (2-1) dan Saints (1-2) bertemu di London. Kedua-dua pasukan telah melakukan perjalanan pada musim sebelumnya, jadi mereka tahu bagaimana keadaannya. Mereka berdua juga memenangi dua perlawanan terakhir mereka di London.

Walau bagaimanapun, terdapat perbezaan yang ketara dalam permainan hari ini. New Orleans Saints mungkin akan bergantung kepada QB sandaran mereka, Andy Dalton, kerana pemain permulaan Jameis Winston masih diragui kerana kecederaan Itu hanya salah satu isu yang dihadapi pasukan.

Orang Suci Menghadapi Kecederaan Utama
Melawan QB Kirk Cousins ​​dari Viking, yang meletakkan 458 ela pada kali terakhir dia berada di London, Saints mempunyai kelemahan. Keselamatan Marcus Maye berada di luar, dan walaupun New Orleans mempunyai kekuatan tambahan pada pertahanan, ketiadaannya akan dirasai.

Kesalahan itu menghadapi masalah, dengan penerima lebar Michael Thomas dan pengawal Andrus Peat keluar. Lari balik Alvin Kamara juga boleh dipersoalkan. Berita baik untuk kesalahan itu ialah penerima lebar Chris Olave membuktikan minggu lalu bahawa dia boleh mengambil kelonggaran tanpa sebarang masalah. Dia mengalami musim yang kukuh, mengumpul 268 ela dalam tempoh tiga minggu pertama.

Ia bukan seperti Viking yang sangat hebat musim ini – mereka hanya mampu bertahan menentang Detroit Lions minggu lepas. Ia memerlukan usaha kuat suku keempat dan sedikit tuah untuk mengatasi defisit 24-14 untuk memenangi permainan.

Bagaimanapun, Minnesota berada dalam kedudukan yang lebih baik dari segi serangan dan pertahanan. The Saints telah menerima dua kekalahan, walaupun dengan kuasa bintang yang berada di bangku simpanan hari ini. DraftKings dan FanDuel memberikan Viking -180 kepada +152 Saints, dan tidak ada sebab untuk mengharapkan Saints menang.

Spread 3.5 mata pada lebih/bawah sekitar 42 bukanlah satu pilihan. Viking harus menguasai sekurang-kurangnya satu TD. Mengambil alih, yang telah mencecah lapan kali dalam 11 terakhir Minnesota, nampaknya selamat.

Da Bears Menghabiskan Hari Da Di New Jersey
Chicago Bears (2-1) sedang melakukan lawatan lapangan ke Stadium MetLife di New Jersey hari ini untuk menentang New York Giants (2-1). Kedua-dua pasukan telah memberikan kejutan pada musim ini, termasuk kekalahan New York kepada Dallas Cowboys.

Kedua-dua pasukan berada di tempat ketiga dalam bahagian masing-masing – Bears di NFC North dan Giants di NFC East. Kesalahan mereka telah Data Sydney menunjukkan tahap yang sama setakat ini, yang tidak banyak berkata. Kedua-duanya tidak meledak musim ini.

The Bears semakin tergelincir, juga, pada kesalahan. Mereka berhadapan dengan beberapa kecederaan yang akan menjejaskan keupayaan mereka hari ini. The Giants telah mempunyai mereka sendiri, termasuk penerima Sterling Shepard. Tetapi mereka juga telah dapat tinggal di rumah. Ini menawarkan peluang yang lebih baik untuk sembuh.

Kedua-dua pasukan ini cukup padan untuk berdepan antara satu sama lain hari ini. Ia akan menjadi pertandingan pemarkahan yang ketat dan rapat, tetapi Giants -145 menang di tempat sendiri. Over/under adalah sekitar 38.5, dan walaupun sudah rendah, under berkemungkinan besar untuk mencecah. Ia telah dilakukan dalam empat daripada lima perlawanan terakhir New York menentang Chicago, dan tiada apa yang menunjukkan letupan akan berlaku hari ini.

Bucs Bengkok Kepada Ketua
Patrick Mahomes dan Tom Brady akan bertemu lagi buat kali pertama sejak Super Bowl LV. Ini mungkin salah satu kali terakhir mereka berkongsi bidang yang sama.

Mahomes mahu membuktikan sesuatu hari ini untuk Kansas City. Selepas laporan pedas di Kansas City Star menuduhnya sebagai pemain “mementingkan diri sendiri”, dia mahu meluruskan rekod. Di sisi lain, Brady dan Buccaneers mewakili Teluk Tampa selepas kemusnahan yang ditinggalkan oleh Taufan Ian.

The Bucs menewaskan Chiefs apabila mereka berhadapan dalam Super Bowl LV, dan 8-6 dalam perlawanan ini secara keseluruhan. Bagaimanapun, Brady telah mengalami beberapa kesukaran sejak kebelakangan ini, di dalam dan di luar padang, yang mengubah arus.

Di samping itu, penerima lebar Julio Jones dan Chris Godwin dipersoalkan untuk Bucs. Walaupun Ketua mempunyai sedikit kecederaan, tidak ada yang akan mengubah perjalanan permainan.

Walaupun semua kegawatan yang berlaku, talian untuk permainan ini sangat Toto Hongkong ketat. Bucs mendapat sedikit kelebihan pada -115 pada DraftKings , berbanding -105 untuk Chiefs. Ini boleh menjadi kemenangan yang tidak diingini untuk mengecewakan Tampa Bay. Over/under ialah kira-kira 45 atau 46 pada kebanyakan buku. Kedua-dua pasukan secara konsisten melihat lebihan, yang mungkin akan memukul lagi hari ini.